Make-up Studio

2 min gelezen

In de jaren 80 is het merk Make-up Studio opgericht in Amsterdam door één van de eerste make-up artists ter wereld, Wil van het Hek. Amsterdam staat bekend om haar kunst, tolerantie en diversiteit. Dit zijn ook belangrijke pijlers van Make-up Studio. Het merk staat voor het ontketenen van een unieke persoonlijkheid. Ongeacht je leeftijd, nationaliteit, geslacht of geaardheid, iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Het leuke aan make-up is dat het je daar een handje mee kan helpen.

Omdat Wil van het Hek in de jaren 80 niet tevreden was over de kwaliteit van bestaande make-up, ging hij zijn eigen professionele make-up produceren. Nog steeds luistert Make-up Studio naar de wensen en behoeften van haar klanten, dat is wat het merk zo uitmuntend maakt. De producten van Make-up Studio zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld dankzij professionele kennis van make-up en make-up technieken. Daarbij zijn de producten ook nog eens voor een leuke prijs te krijgen.

De producten van Make-up Studio bestel je natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier geniet je altijd van lage prijzen en de beste aanbiedingen. Ook weten we een breed assortiment aan geweldige Make-up Studio producten aan te bieden, zoals de Make-up Studio Wimpers 4. Deze kunstwimpers zijn erg licht waardoor ze comfortabel te dragen zijn. Ze geven je een prachtige oogopslag en hebben een natuurlijk effect. Ook de Mascara False Lash Effect 4D Extra Black zorgt voor een geweldige oogopslag. De mascara laat je ogen spreken en maakt je wimpers intens donker en verleidelijk.

Niet alleen voor je ogen weet Make-up Studio de beste producten aan te bieden, ook haar producten voor een stralende huid zijn van hoge kwaliteit. De Make-up Studio Lumière Highlighting Powder Champgange is een highlighter in poedervorm die zeer hoog gepigmenteerd is. Je accentueert hier de mooiste delen van je gezicht mee als een professional. Een ander fijn product voor de huid is de Fluid Make-Up No Transfer. Dit is een foundation die je huid egaal maakt door zich aan de huid te hechten. De foundation is smudge proof en op basis van siliconen en blijft de hele dag zitten. Om je look helemaal af te maken, gebruik je de Dé & Pré Make-Up Fixer, dit is een spray die ervoor zorgt dat je make-up de hele dag blijft zitten. De unieke formule zal de huid matteren, fijne lijntjes minder zichtbaar maken en voorkomen dat je make-up uitloopt. Naast een heerlijke geur is de Make-up Studio Dé & Pré Make-Up Fixer ook nog eens waterproof en biedt het een heerlijke verkoeling voor de warme zomerdagen.

Wil je graag extra informatie over Make-up Studio of heb je vragen over een specifiek product van het merk? Neem gerust contact om met onze beauty specialisten. Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.