Ikzelf werd geattendeerd op deze kapper Rijswijk

2 min gelezen

kapper Rijswijk

Zoals jullie weten hou ik mij bezig met alles rondom het thema lifestyle. Zo zie ik dat er de laatste tijd steeds meer bezoekers op mijn pagina komen. Ik moet dan ook zeggen dat dit mij deugd doet. Vooral ook omdat ik dat als een teken zie dat jullie ook daadwerkelijk iets aan mijn blogs hebben.

Vandaar dat ik jullie vandaag weer een goede tip wil geven. Het is er dan ook eentje waar ik zelf ook gebruik van maak. Ik zal het dan ook niet langer meer voor me houden, het is namelijk een kapsalon. Ik ben dan ook erg benieuwd of jullie hier al eens geweest zijn. De kapper Rijswijk heeft volgens mij dan ook een behoorlijk goede reputatie. Ik ben toevallig bij hun uitgekomen doordat een vriend mij hier op attendeerde. Ik zocht namelijk een nieuwe kapper omdat ik niet meer tevreden was met mijn oude.

Zodoende kwam ik uit bij kapsalon-in-delft.nl

mm kappersDe kapper Rijswijk heeft mij tot nu toe zeer goed geknipt. Zij herkennen mij hier inmiddels dan ook, dat geeft mij een goed gevoel. Vooral omdat ze dan precies weten hoe ik mijn haren geknipt wil hebben. Ook krijg ik hier altijd een kop koffie. Het maakt dan ook niet uit wie mij hier knipt, er wordt altijd gezellig een praatje met mij gehouden. 

Prijzen zijn zeer goed

Verder is het ook nog belangrijk om te vermelden dat de prijzen hier zeer goed zijn. Ik ben dan ook iemand die om de drie weken naar de kapper gaat. Vandaar dat de prijzen voor mij dan niet hoog moeten zijn.

kapper