Op zoek naar een goede freelance kapper in Bussum?

2 min gelezen

rehair

Ik ben laatst overgestapt van kapper. Dit omdat ik niet meer tevreden was met mijn vorige. Diegene waar ik eerst naar toe ging, had haar prijzen ineens verhoogd. Verder had ik ook het gevoel dat ze steeds minder goed mijn haren deed knippen. Ik kreeg dan ook de indruk dat zij mij niet meer mocht. Vandaar dat ik toen tegen haar had verteld dat ik een andere kapper ging zoeken. Dit vond ze zelf dan ook niet erg en dus was het allemaal in orde. Hierdoor was ik wel gedwongen online een andere kapper zoeken. Gelukkig is aan aanbod van kappers tegenwoordig enorm veel. Zodoende kwam ik uit bij Rehair Hair en Beauty te Bussum. Dit blijkbaar een gevestigde naam in deze omgeving. Echter omdat ik dus jaren gebruik maakte van een andere kapper had ik hier dan ook nog nooit van gehoord. Omdat mijn eerste ervaring met deze freelance kapper zo goed was, wil ik deze dan ook graag met jullie delen.

freelance kapper

Meer over deze kapper

manucureAllereerst wil ik jullie dan ook graag naar hun website sturen, deze heet kapper-bussum.nl. Verder wanneer je hun salon zelf gaat bezoeken zul je merken dat iedereen hier zeer vriendelijk is. Je krijgt dan ook echt een goed gevoel wanneer je hier naar binnen loopt. Ze knippen hier erg goed en doen dan ook precies wat jij wilt.

Wat wellicht ook nog interessant is om te weten voor jullie is dat er in dezelfde salon ook een stoel voor nagelstyliste is. Op deze wijze kun jij je dus compleet laten verzorgen. Je hebt hier dan ook zelf de mogelijkheid een massage te nemen. Al met al zeker een aanrader dus!