Goochelaar huren

1 min gelezen

Vandaag nog een goochelaar huren? Robin Matrix is een professionele prijswinnende goochelaar. Hij is te boeken als tafelgoochelaar, kindergoochelaar en professioneel zakkenroller. Met het boeken van deze goochelaar weet je dat je een magisch en spetterend optreden op je feest of evenement ontvangt.

Het is een optreden waar jong en oud intens van geniet waarover nog lang nagepraat wordt. Robin is een verrassend vingervlugge goochelaar en een rasartiest die je gasten versteld zal doen staan met je razendsnelle trucs. Daarnaast heeft Robin Matrix een zeer gevarieerd repertoire aan goocheltrucs voor zowel jong als oud.goochelaar-rotterdam-203869-w800

Boek tafelgoochelen als jouw hit

Robin is als tafelgoochelaar helemaal in zijn element. Je staat er met je neus bovenop, maar je kunt niet zien waar de kaart vliegensvlug heen is gegaan. Het is dan ook zeer interactief, omdat de goochelaar met het publiek een onvergetelijk samenspel speelt.

Daarnaast wordt alles gecombineerd met een flinke dosis humor.

Zo zul je zeker versteld staan van zijn goochelkunsten. Ademloos zien je gasten hoe Robin zijn razendsnelle trucs uitvoert op slechts een paar centimeter van alle oplettende ogen. Je gasten vallen van de ene verbazing in de andere. Dus wacht niet langer, want een goochelaar huren is zeker de moeite waard.