Interessant, een workshop leidinggeven

1 min gelezen
workshop leidinggeven

Een workshop leidinggeven kan voor iedereen zeer interessant zijn.  Deze cursus heeft als doel om vanuit jouw eigen intuïtie een leiderschap goed in handen te hebben. Het doel is jouw uitstraling als manager en professional effectiever en succesvoller maken. Natuurlijk weet jezelf wel in hoeverre jij zelf de touwtjes in handen hebt, wanneer jij een hogere functie, als manager bijvoorbeeld bekleed. Omdat ik mij hier al een tijdje mee bezig heb gehouden, hoe ik mij het beste kan opstellen, ben ik hierover meer informatie gaan verzamelen. Dit was dan ook de reden dat ik bij Dekkers Development terecht ben gekomen. workshop leidinggeven

Unieke aanpak

Door de unieke aanpak die ik tijdens de workshop leidinggeven heb geleerd, begrijp ik mijn medewerkers ook veel beter. Tevens heb ik het boek  Succesvol Coachend Leidinggeven gekocht en gelezen en ook hier krijg je meerdere tips om in bepaalde situaties te handelen.  Sinds ik de mogelijkheid heb aangepakt om mijn positie binnen mijn bedriojf te versterken, lopen de zaken veel en veel beter. Voorheen had ik er een handje van om snel uit mijn slof te springen. Tegenwoordig neem ik de tijd om eerst het probleem te bestuderen voordat ik daadwerkelijk actie ga ondernemen. Dankzij  Dekkers Development heb ik mijn ogen geopend.