Workshop cocktails maken Breda is erg leuk!

1 min gelezen

Workshop cocktails maken BredaDag allemaal, vandaag is het weer tijd voor een leuk artikel. Ik ga het vandaag namelijk hebben over: workshop cocktails maken Breda. Pas geleden kwam een goede vriend van mij op bezoek. Hij vertelde me dat hij samen met zijn vriendengroep zo’n leuke workshop had gevolgd. Omdat mijn vriendinnen en ik ook al een tijdje zoiets leuks wilden doen, heb ik aan hem gevraagd waar wij dit kunnen doen. Ik ben toen meteen aar de website toegegaan. Ik vond dit er erg leuk uitzien, en ik heb vervolgens meteen geïnformeerd. Toen de voorwaarden aan mij verteld werden, was ik meteen erg enthousiast. De workshop cocktails maken Breda, kan namelijk gehouden worden op een boot, waarmee je door de haven vaart. We zouden vervolgens heerlijk kunnen gaan uiteten, om daarna de stad in te gaan. Dit leek mij wel wat, en toen ik mijn vriendinnen informeerden, wilden ze dit ook allemaal doen. Ik heb daarom meteen gereserveerd en binnenkort gaan we dit doen!

 BredaEen geweldig idee!

Inmiddels kan ik jullie vertellen dat wij echt een hele leuke avond gehad hebben. We hebben genoten van de haven, en we weten nu allemaal hoe we cocktails moeten maken. Na de workshop zijn we nog de stad in geweest, en hebben we ontdekt hoe gezellig Breda is. Dit is een echte aanrader, en wij gaan dit zeker nog een keer doen!Workshop cocktails