Lekker uit eten in Amstelveen!

1 min gelezen

uit etenPas geleden was ik uit eten Amstelveen en dit was een goede ervaring. Ik heb namelijk gegeten bij Veri Sapori en dit was heerlijk. Ik had namelijk iets speciaals te vieren. Ik was jarig en ik wilde lekker eten met mijn familie. Ik ben toen naar Veri Sapori gegaan omdat je hier lekker kunt uit eten in Amstelveen. Je hebt hier veel keuze. Er zijn veel koude en warme gerechten. Je kunt hier naartoe voor zowel vis als vlees gerechten.

Dit restaurant staat bekent om de fijne en gastvrije sfeer. Ze doen er hier alles aan om u een fijne avond te bezorgen. De keuken is open tot tien uur ‘savonds en naborrelen is een mogelijkheid. Je kunt hier erg lekker eten en voordat ik ga kijk ik altijd even op de website. Hier vind je namelijk de menukaart. Ik vind het zelf altijd erg lekker om de biefstuk hier te eten. Deze bevalt na een aantal jaar nog steeds erg goed. Pas geleden was ik hier met familie en zij vonden het eten in dit restaurant net als ik heerlijk!

eten amstelveenGezellige avond!amstelveen eten

Mijn familie en ik genoten dus van het eten. Er was voor iedereen wel iets lekkers en dat is waar dit restaurant om bekent staat. Ik ga hier al een aantal jaar naartoe en dat is niet voor niets. Het stelt namelijk nooit teleur en het is altijd gezellig. Hier uiteten voor mijn verjaardag was dan ook een goed idee.