Top: New York Pizza aanbieding

2 min gelezen

New York Pizza aanbiedingIk eet regelmatig bij New York pizza. Ik vind het heerlijk om hier af en toe een pizza te eten en ik doe dit eigenlijk vooral in het weekend. Pas geleden kwam ik de New York Pizza aanbieding weer tegen en dit was iets waar ik natuurlijk erg blij mee was. Wij Nederlanders zijn altijd opzoek naar goede kortingen en die vond ik op deze website zeker. Er waren veel verschillende leuke acties. Samen met een vriend van me besloot ik voor de 2 Italian Pizza’s te gaan. Deze waren sterk afgeprijsd zoals u ziet op de afbeelding aan de linker zijde van dit artikel.

Ik bestel erg vaak op deze website en wat mij opvalt is dat er echt heel vaak hele sterke kortingen zijn. Dit is vooral handig als je met ze twee bent want het gaat vaak om twee pizza’s die samen goedkoper zijn. Ik ben regelmatig met vrienden als ik bestel dus dit komt zeker goed uit.

new yorkHet was heerlijk!pizza

De pizza’s op deze website zijn echt heerlijk. Ze zijn altijd nog goed warm als ze bezorgd worden en je hoeft eigenlijk ook nooit lang te wachten tot dat de pizza bezorgd wordt. Afgelopen keer toen ik bestelde was de bezorger zelfs al binnen twintig minuten bij mij thuis. Dit laat zien dat dit bedrijf goede service biedt en dat is een groot pluspunt. De bezorgers zijn ook altijd erg vriendelijk. Er kan op verschillende manieren betaald worden en dit is bijvoorbeeld erg fijn als je geen contant geld in huis hebt. De Nieuw York Pizza aanbieding is een echte aanrader!