Er zullen vast ook wel NYP vestigingen bij jou in de buurt zitten

2 min gelezen

NYP vestigingenVandaag een blog dat wat minder te maken heeft met lifestyle. Ik wil het vandaag hebben over een site waar ik altijd mijn pizza’s bestel. Jullie zullen de naam vast en zeker kennen, Namelijk New York Pizza. Bestellen jullie hier ook weleens? Dan ben ik erg benieuwd naar jullie ervaringen? Die van mij zijn tot nu toe nog altijd goed geweest. Dit is dan ook de reden waarom ik er iets over wil gaan schrijven.

pizzaVeel mensen kennen die naam, echter bestellen hier niet altijd hun eten. Voor mij is dit vreemd, want ik ben hier al jaren een tevreden klant. Vooral de fingerfoods zijn hier heel goed. Wellicht dat jullie dit nog niet wisten. Maar je kunt hier ook eenvoudig online je Chicken wings of je Pesto Bread bestellen. Wanneer er onverwachts vrienden of kennissen komen die mee eten is dit de ideale oplossing. En omdat ze ook nog eens snel leveren, heb je altijd lekker warm eten. Dit komt denk ik omdat er veel NYP vestigingen zijn. ZO zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt en hoef je daarom dus niet lang te wachten.

Niet alleen maar pizza’s dus

fingerfoodWanneer je zelf naar newyorkpizza.nl gaat, zul je zien dat hun erg veel keuze hebben tussen pizza’s. De reden waarom ik hier al jarenlang mijn eten bestel is omdat ze veel variatie hebben. Niet alleen de standaard keuzes maar af en toe ook een aparte smaak. Hier kies ik dan gelijk voor. Dit naast het fingerfood waar ik sinds een paar maanden enorm fan van ben. Ook is het gewoon gezellig, met zijn alle aan één tafel en door elkaar het eten pakt, zoals die lekkere Buffalo Wings.

Ben jij benieuwd of er NYP vestigingen bij jou in de buurt zitten? Bezoek de site en kom er zelf achter. Dan adviseer ik je gelijk eens wings te bestellen. Je zult dan letterlijk je vingers er bij aflikken.