Op zoek naar bijzondere postzegels in Gouda

1 min gelezen

Als verzamelaar van postzegels Gouda ben ik altijd op zoek naar bijzondere exemplaren die ik nog niet in mijn bezit heb. Sinds ik postzegelhandel Joke van den Berg, welke is gevestigd in Reeuwijk heb ontdekt, heb ik al meerdere mooie zegels kunnen kopen. Via de website van Joke kan je haar hele verzameling inzien en hier ook online bestellen, maar ook voor insteekhoezen en verzamelalbums ben je hier aan het juiste adres. Het is hier zelfs mogelijk om een abonnementenservice af te sluiten, wanneer je specifieke zegels of categorieën e.d. verzamelt kan deze service zeker van pas komen. 

Mijn bijna complete verzameling

Sinds ik de mogelijkheden hier bij Joke van den Berg heb ontdekt, heb ik al meerdere mooie postzegels in Gouda kunnen kopen. Zo heb ik bijna mijn verzameling van persoonlijke stamps van Nederland compleet. Ik ben nu op zoek om mijn verzameling compleet te maken van Suriname en Oostenrijk maar dat zal wel niet lang meer duren. Dan kan ik weer een ander project gaan opstarten om te gaan verzamelen. Voorlopig ben ik nog wel bezig met deze hobby, want er zijn nog genoeg projecten die ik in mijn verzameling wil hebben. Zo ga ik eerdaags naar een filatelie beurs welke regelmatig wordt gehouden.