Op zoek naar een echte gaming laptop?

2 min gelezen

Vandaag een bericht over iets wat mij zeer aan het hart gaat, te weten: gamen. Of, specifieker, een gaming laptop, want daar zal ik wat dieper op ingaan, ik zal je enkele tips van de hand doen. Immers, het is dun gezaaid met de goede laptops op dit gebied en elke gamer, of designer, kan wel wat input gebruiken.

1

Ook designers zijn gebaat bij een game notebook

Waarom ik nou het beroep van designer zo specifiek noem? Ontwerpers maken gebruiken van enorm zware programma’s, moeten ongelooflijk veel data in beeldmateriaal verwerken en hebben daarom bijvoorbeeld een echt goede videokaart en processor nodig – om slechts enkele voorbeelden te noemen van de noodzaak tot het kunnen uitoefenen van het vak. In gewone computers vind je dit vaak nog wel, maar op het gebied van laptops valt er weinig winst te behalen. Terwijl dat toch, misschien wel juist in een beroepsgroep als deze, van groot belang is. Men moet immers flexibel zijn, overal kunnen werken en bovendien de gemaakte ontwerpen presenteren aan de klant.

10

Designers hebben dus ook echt iets aan een gaming laptop, al klinkt dat in eerste instantie misschien wat vreemd. Echter, de programma’s die je op je (zelf samen te stellen) game laptop kunt laten installeren, zowel in hard- als in software, komen voor een groot deel overeen met de basis die voor designers vereist is. btoEnfin, mijn aanbeveling op dit terrein is zonder twijfel BTO, dat met recht aan haar afkorting tegemoet komt: “better than others’. Hier wordt je laptop helemaal from scratch voor je gebouwd en heb je werkelijk volkomen vrije keuze in wat je erop wilt hebben. Gegarandeerd echter, kan deze het jarenlange gamen of ontwerpen aan!