Tip: Telefoon reparatie Arnhem

1 min gelezen
telefoon reparatie arnhem

Mijn Samsung was kapot. Als ik ergens niet tegen kan is het een kapotte telefoon. Ik wilde de telefoon daarom zo snel mogelijk laten maken. Op internet kwamen diverse bedrijven naar voren toen ik telefoon reparatie Arnhem intypte. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken, kwam Dailyphone het beste uit de verf. Het bedrijf heeft een professionele en overzichtelijke website. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

telefoon reparatie arnhem

Echt een aanrader

Telefonisch werd ik uitstekend te woord gestaan. Zij konden mij direct een prijsindicatie geven en dat voldeed aan mijn wensen. Ik ben vervolgens langs gegaan en binnen 25 minuten was mijn telefoon al klaar! De service is dus uitstekend.

Het bedrijf werkt met originele producten en niet met namaak. Het is wel mogelijk om een replica te nemen, al is het verschil in prijs niet heel groot. Mijn advies is daarom ook om een originele te nemen. Telefoon reparatie Arnhem kan je het beste laten uitvoeren door Dailyphone. Naast telefoon reparaties voeren zij ook tablet reparaties uit. Daarnaast repareren zij ook alles van Apple. Het bedrijf is zeer allround en probeert zich op die manier te onderscheiden van haar concurrenten. Daarnaast hebben ze een service dat je zelfs op je telefoon/tablet kan wachten. De keus in dan voor mij erg eenvoudig.

telefoon reparatie arnhem

Voor vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord!