Sleutelhangers bedrukken

3 min gelezen

Sleutelhangers bedrukken is eenvoudig, leuk en je maakt zelf unieke kleine cadeautjes. Je kunt een sleutelhanger bedrukken met een tekst, logo of foto. Niemand anders gebruikt jouw tekst, logo of foto. Zelf bedrukte sleutelhangers kun je cadeau geven aan klanten of scholieren. Vaak worden zelf bedrukte sleutelhangers gemaakt om cadeau te doen op beurzen of markten. Leerkrachten die een leuk klein cadeautje willen geven aan leerlingen die de klas of school verlaten maken ook vaak zelf sleutelhangers. Kies eerst op de website de sleutelhanger die het beste bij het doel past dat jij voor ogen hebt. Daarna schrijf je de tekst en upload je de foto of het logo en lever je dit digitaal aan als illustrator. EPS of illustrator.ai bestand. Vind je een lasergravure mooier dan kun je het bestand als TXT bestand aanleveren. Voor advies of vragen kun je altijd bij de klantenservice terecht.

Een drukproef ter goedkeuring

Ga je sleutelhangers bedrukken en bestellen dan ontvang je altijd een drukproef ter goedkeuring. Een digitale drukproef is het voorbeeld van het drukwerk zoals het eruitziet nadat jij de bestelling hebt geplaatst. Als je vind dat het voorbeeld er goed uit ziet dan kun je een handtekening zetten. Controleer de tekst goed want een foute tekst is geen goede reclame. Pas als die drukproef getekend retour is wordt het drukproces gestart. Wanneer je twijfelt over de kwaliteit van een sleutelhanger kun je hier een onbedrukt monster van aanvragen tegen een kleine vergoeding. Plaats je op een later tijdstip toch een bestelling dan ontvang je die vergoeding retour. Wil je advies of heb je vragen dan is het verkoopteam telefonisch of via mail bereikbaar. Zij hebben ervaring met het bedrukken van sleutelhangers en zijn graag bereid om te helpen.

Sleutelhangers bedrukken voor een unieke exemplaar

Je kunt veel verschillende soorten sleutelhangers bedrukken. Zoek de sleutelhanger die past bij het doel waarvoor je deze wilt gebruiken. Hoe groter de sleutelhanger hoe meer tekst je kwijt kunt! Kies je een sleutelhanger waar ‘iets’ mee gedaan kan worden dan wordt deze nog vaker gebruikt. Sleutelhangers waar je iets mee kunt doen zijn bijvoorbeeld:

·         Een sleutelhanger met een winkelwagenmunt

·         De zogeheten corona sleutelhanger

·         Oplaadkabels voor een smartphone

·         Flesopener

·         Telefoonhouder

·         Beeldschermreiniger

·         Powerbank

·         Keyfinder

Deze sleutelhangers hebben allemaal een functie en worden niet alleen gebruikt om sleutels aan te hangen. De sleutelhanger die gebruikt kan worden als telefoonhouder is bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een groot vlak voor een tekst of logo. Bij festivals wordt vaak de sleutelhanger in de vorm van een opener uitgegeven.

Een klein, goedkoop maar uniek geschenk

Ben je op zoek bent naar een klein, goedkoop, maar uniek geschenk? Ga je sleutelhangers bedrukken dan kun je voor weinig geld een uniek, gepersonaliseerd cadeautje maken. Niet voor niets worden bedrukte sleutelhangers gebruikt als relatiegeschenk of weggegeven als klein cadeautje. Hoe leuk is het om alle kinderen die in jouw restaurant komen eten een lieve knuffelsleutelhanger cadeau te doen? Of om alle kinderen uit de klas op de laatste schooldag een leuke of handige gepersonaliseerde sleutelhanger mee te geven?

Kijk voor meer ideeen eens op Sleutelhangers.nl als je ook benieuwd bent naar houten sleutelhanger bedrukken.