Wanneer er sprake is van letselschade

1 min gelezen

En dan heb je van het ene op het andere moment te maken met letselschade. Niemand zit daar echt op te wachten, maar ze zeggen niet voor niets dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Helaas hebben wij hier voor een maand terug wel mee te maken gehad, toen onze dochter met haar scooter was aangereden door een automobilist. In eerste instantie leek het allemaal mee te vallen, tot mijn dochter in de avond last kreeg van haar nek. De volgende dag zijn er foto’s gemaakt en bleek er sprake te zijn van een whiplash.  

Voor de rechtbank

Nadat er sprake was van letselschade hebben wij meteen het Advocatenkantoor Hamers ingeschakeld. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring met dit soort zaken en kan ons geweldig helpen met deze zaak. Zo kunnen zij je goed helpen met de volgende zaken, zoals:

  • Verkeersongevallen
  • Arbeidsongevallen
  • Medische fouten
  • Misdrijven

In eerste instantie wilde de tegenpartij zijn schuld niet bekennen en wat de medewerkers ook hebben geprobeerd hij ging niet overstag. Normaal wordt zo een zaak, indien mogelijk, zonder een rechter afgehandeld. Dit wordt ook wel in de minne genoemd, dit betekent dat de zaak niet bij de rechtbank aanhangig wordt gemaakt. Helaas moest in ons geval wel de rechter ervoor aan te pas komen.