Bekijk meer informatie op de website

2 min gelezen

Ben je op zoek naar een puppycursus voor je nieuwe trouwe viervoeter? Wil je graag dat de hond gaat luisteren op commando? Niet binnen plast? Netjes aan de riem loopt? Of heeft u een heel ander probleem die u graag opgelost wilt hebben? Dan is de puppycursus van 123tinki zeker iets voor u! Bekijk meer informatie op de website van 123tinki!

De eerste 180 dagen van de puppy

Tijdens de cursus van 123tinki worden alle vragen die worden gesteld tijdens de eerste 180 dagen van de puppy beantwoord. Met de cursus van 123tinki kunt u zorgeloos de puppy opvoeden. Deze puppycursus is de beste cursus van Nederland. De eigenaar van de hond heeft veel invloed op het gedrag en karakter van de hond. Het geluk van je puppy is afhankelijk van jouw keuzes in de eerste 180 dagen van zijn leven. Daarbij is het zo dat de meeste trauma wordt veroorzaakt in de eerste 6 maanden van zijn leven. Het is daarom belangrijk dat een puppy op de juiste manier wordt opgevoed en dat de eigenaar weet hoe je een puppy moet opvoeden.

Veel puppy eigenaren lopen vaak tegen dezelfde problemen aan en daarom besteed 123tinki hier ook erg veel aandacht aan. Hieronder staan een aantal voorbeelden waar u aan kan zien of u er misschien ook last van heeft met uw pup.

  • De puppy is angstig voor de bench.
  • De puppy heeft gedragsproblemen zoals bijten, binnenhuis plassen, etc.
  • De puppy luistert nog niet naar commando’s.
  • De puppy moet netjes aan de riem lopen.

De hondenverzekering

Wanneer u een nieuwe hond neemt, kunt u ook een hondenverzekering afsluiten. De prijzen van de verschillende verzekeringen lopen erg uiteen terwijl u hetzelfde krijgt. Het is dan ook onnodig om meer te gaan betalen terwijl u net zoveel service krijgt. Op de website van 123tinki kunt u daarom eenvoudig prijzen en voorwaarden van hondenverzekeringen vergelijken. Sluit de beste en goedkoopste hondenverzekering voor jouw hond direct online af! Via deze website kunt u 100% onafhankelijk en actueel hondenverzekeringen vergelijken. Het is natuurlijk zonde om meer te betalen terwijl dit niet nodig is.

Eenvoudig een hondenverzekering afsluiten

Wanneer u besluit om een hondenverzekering af te sluiten moet u gaan bedenken welke hondenverzekering het beste bij je past. Een verzekering biedt overigens vele voordelen wanneer er iets gebeurd met uw hond en uw hond hulp nodig heeft. Door verzekeringen met elkaar te vergelijken zult u er snel achter komen welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Door alle hondenverzekeringen te vergelijken kies je uiteindelijk de beste voor je hond én de goedkoopste voor jou. Het is naast een hondenverzekering ook handig om een WA verzekering af te sluiten. Jou hond kan namelijk ook gebeten worden door een andere hond of zelf een andere hond bijten. Veel hondenliefhebbers vergeten deze honden familiale verzekering voor schade.

Het is zeker een aanrader om een hondenverzekering via 123tinki te zoeken. Hier vindt je vele verschillende hondenverzekeringen met alle voorwaarden. De goedkoopste en beste verzekering vind je hier gemakkelijk!