Verschillende soorten kippengaas kopen

1 min gelezen
Kippengaas

Kippengaas kan je in verschillende soorten en maten kopen. Ook is dit in verschillende mazen te verkrijgen. Zo heb je deze in de vorm van vierkante, maar ook in zeskantige mazen zijn deze te koop. Deze producten en veel meer zijn te vinden in de webshop van Kleinveeservice.nl.

Voor de zoveelste keer is het onze kippen gelukt om uit het hok te ontsnappen. Zelfs door de kleinste kieren is het mogelijk om de vrijheid in te rennen. Aangezien deze kippen vaak naar de buren rennen, waar honden wonen, moesten wij snel een oplossing hiervoor vinden.

Kippengaas

Online kippengaas gekocht

Omdat ik zelf de tijd niet had om naar een winkel te gaan, ben ik op het internet terecht gekomen. Hier kwam ik meteen al op de Kleinveeservice webshop terecht. Het assortiment van de producten die ik allemaal nodig zal hebben om een stevig hok te kunnen maken voor mijn kippen, was zeer groot. Hier ben ik dan ook zeer goed geslaagd in de aankoop van mijn materialen. Een zeer stevig gaas, met kleine mazen, waar mijn kippen geen schijn van ontsnappen meer hebben.

Ben jij ook op zoek naar de nodige verzorgingsproducten voor jouw dieren, neem dan zeker een kijkje op deze site. Hier staan meer dan genoeg materialen en producten om jouw beesten te verzorgen. Een zeer goede service en niet duur.