De opleiding receptioniste leek mij ook erg leuk

1 min gelezen
opleiding

Enkele maanden geleden heb ik besloten dat ik opnieuw een opleiding wilde gaan volgen. Ik ben van alles tegen gekomen, waaronder de opleiding receptioniste. Hier was ik in eerste instantie niet naar op zoek. Wel deze richting, zoals secretaresse. Ik wil graag een vak leren in bijvoorbeeld 2 jaar tijd. Nogmaals 4 jaar naar school gaan vind ik wel erg lang en dat is het voor mij ook niet waard. De vorige keer heb ik communicatie geleerd en dat vond ik erg leuk. Nu is het zo dat er veel meer anderen zijn die hetzelfde vak geleerd hebben en zo is het toch nog lastig om aan een baan te komen. Door mijn horizon te verbreden op dit gebied denk ik dat ik wel echt iets kan toevoegen en zo mijn carrière kan voortzetten. Het gaat natuurlijk niet alleen om een papiertje maar ook hoe je de vakken met elkaar kunt combineren bijvoorbeeld. Met de opleiding receptioniste zie ik daar wel mogelijkheden met mijn communicatie achtergrond. Ik ben benieuwd wat hiervan kan gaan komen!
opleiding

Mogelijkheden vinden

Ideaal zou zijn als ik in een bedrijf kan gaan werken en zij de kosten op zich nemen voor als ik mijn kennis ga verbreden. Echter moet ik eerst mijn eigen zaken regelen voordat ik uberhaupt ergens aan de bak kom. Misschien kan ik dan een baan vinden waarbij volgende kansen vergoed worden en zo leer ik steeds bij! Dat lijkt mij het leukste dat er is om te doen tijdens werken. Wat denken jullie?

 

opleiding