Snelle opleiding tot receptioniste

2 min gelezen
Opleiding receptioniste

Opleiding receptioniste Afgelopen 6 maanden heb ik de opleiding receptioniste gevolgd. Toen ik van de middelbare school kwam, ben ik geen studie gaan volgen omdat ik al vroeg kinderen kreeg. Nu mijn kinderen zelf van de basisschool af zijn, merk ik dat ik werken erg mis. Ten minste dat denk ik, want ik had nog nooit zelf gewerkt. Ik wist ook niet zo goed wat ik wilde, want het liefst had ik nog wel wat tijd om gewoon thuis te zijn. Toen ben ik een beetje online gaan zoeken naar wat voor vacatures er veel open staan in onze regio.

Veel gevraagd beroepOpleiding receptioniste

Tijdens die zoektocht kwam ik erachter dat de opleiding tot receptioniste de beste keuze was. Hier was veel vraag naar en dan vooral part-time, precies wat ik wilde. Ik ben gaan zoeken naar een school hier in de buurt om dit te gaan volgen. Toen kwam ik uit bij Fabius en dat sprak me direct aan. Ik kon zelf kiezen of ik in de avond of ochtend les wilde hebben en het duurde maar een half jaar. Ook dat het in de buurt zit en de prijs, waren voor mij grote voordelen. Inmiddels heb ik mijn diploma gehaald en kan ik alleen maar positief zijn.

Neem de stap!

Ik zou iedereen die ook twijfelt hierover aanraden om het gewoon te doen. Natuurlijk moet je wel weten wat je wilt doen, maar daar kun je gemakkelijk contact over opnemen met ze via hun website. Ook kun je daar een gratis brochure aanvragen!