Nog even mijn scriptie nakijken op taalfouten

1 min gelezen

Het einde is in zicht! Alleen nog even mijn scriptie nakijken op taalfouten en dan kan ik dit inleveren op school. Althans ik dacht dat dit wel “even” kon gedaan worden. Pas toen ik begon met lezen merkte ik meteen op dat er onwijs veel spelfouten in gemaakt zijn. Hier baalde ik zo van aangezien ik dacht dat ik foutloos Nederlands kon schrijven. Zodoende ben ik in ons school app gaan zoeken naar een persoon die mij hiermee kon helpen. Helaas had niemand op dat moment voldoende tijd om mij te kunnen helpen. Hierdoor stond ik er weer alleen voor!

Online verder gaan zoeken

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet. Er moet toch iets of iemand zijn die mij zou kunnen helpen om het werk te controleren?

Dankzij mijn online zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van scriptiementor.nl. Dit bedrijf maakt het voor een ieder mogelijk om de scriptie te controleren op taalfouten. Het prettige hiervan is dat je nooit lang hoef te wachten totdat jouw opdracht weer terug wordt gestuurd. Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat zij kunnen realiseren met hetgeen waar ik naar op zoek was. Hierdoor heb ik mijn scriptie ook meteen verstuurd en afgewacht totdat ik het weer terug zou krijgen. De eerstvolgende werkdag had ik mijn opdracht weer terug gekregen welke geheel was aangepast! Eindelijk kan ik het gaan inleveren op school.