Filling Pieces sneakers zijn van de hoogste kwaliteit

2 min gelezen

Filling Pieces is een vrij bekend merk in Nederland, waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord. Maar wist je dat het merk is opgericht door een Nederlander? Guilaume Philbert heeft het merk in 2009 opgericht met als doel om een gave sneaker te ontwikkelen tegen een eerlijke prijs. Het eerste paas Filling Pieces sneakers was de low top, en was de eerste schoen die garant zou staan voor een lange geschiedenis. Guilaume wou een schoen ontwikkelen waarbij het duidelijk te zien was dat het merk Filling Pieces was, maar vooral dat het een hoogwaardige kwaliteit had. En dit is hem goed gelukt. Op de dag van vandaag kun je kiezen uit een groot aanbod van Filling Pieces sneakers die allemaal van de hoogste kwaliteit zijn.

De beste prijzen

Het is natuurlijk zonde om te veel te betalen voor een sneaker. Echter bied Hans Voortman een grote collectie aan van sneakers van Filling Pieces, en is er ook regelmatig een sale. Zo kun jij bijvoorbeeld een mooie Filling Pieces sneakers van net 1 seizoen eerder tegen een mooie prijs kopen. De site van Hans Voortman bied een groot aanbod van verschillende maten en ook aan diverse kleuren van sneakers. Zo kun je kiezen voor een zwarte sneaker, een witte sneaker, of ga je toch liever voor een kleuren combinatie?

Tot slot

Filling Pieces sneakers zijn een bekende naam in Nederland en dit zal de komende tijd alleen maar meer toenemen. Zo heeft het merk ook veel social media aandacht en zijn er al veel bekende mensen, zoals Martin Garrix, al gespot in de sneakers. Het merk bied zowel hoge sneakers als wat lagere sneakers aan. De sneakers zijn goed te combineren met verschillende outfits en ook perfect te dragen voor verschillende gelegenheden. De sneakers zelf zijn gemaakt van verschillende materialen. Wel hebben de meeste sneaker als overeenkomst dat ze allemaal zijn gemaakt van een zeer hoog kwalitatief kalfs leer.