Laat uw borstcorrectie uitvoeren door Kliniek Veldhoven!

2 min gelezen

Mijn vriendin en ik zijn nu alweer een kleine vijf jaar samen! Wij hebben een gelukkige relatie en sinds kort zijn wij in voorzien van een prachtige koopwoning. Ondanks alle behaalde successen samen was mijn vriendin nog steeds onzeker over haar eigen lichaam. Simpelweg omdat haar ene borst groter was dan de ander. Mijn vriendin schaamde zich hier enorm voor en zodoende zijn wij samen opzoek gegaan naar een kliniek gespecialiseerd op het gebied van borstcorrectie.Maar het vinden van een gespecialiseerde, voordelige en betrouwbare kliniek bleek echter een lastig opgave. De klinieken (chirurgen) waren niet overtuigend genoeg en/of de gehanteerden prijzen waren te hoog.

Op een begeven moment hadden wij beide de moed op gegeven totdat mijn vriendin in aanraking kwam met kliniek Veldhoven. Op de website werd veel informatie vermeld betreft een borstcorrectie. Ook werd er veel informatie van de chirurgen weergeven er werd in vermeld welke diploma’s en dergelijke zij hadden behaald. Al de weergeven informatie kwam heel professioneel naar mijn vriendin en ik toe over. Daarnaast werden alle specialisaties van de desbetreffende chirurgen weergeven. De chirurgen van kliniek Veldhoven houden zich voornamelijk bezig met borstcorrecties, borst verkleiningen, borstvergrotingen, schaamlip correcties en het verwijderen van tatoeages. Na het zien van al deze informatie ben ik overstag gegaan tot het maken van een afspraak met de bovenstaande chirurgen.

Borstcorrectie

Professionele chirurgen!

De chirurgen van de bovenstaande kliniek spraken zeer professioneel tijdens het eerste gesprek. In dit gesprek kwamen de eisen van mijn vriendin na voren. Zij wilde dat haar borsten beide even groot werden gemaakt. Zodoende is de desbetreffende chirurg gaan bekijken wat de mogelijkheden waren en dergelijke.  Op basis van de mogelijkheden raadde de chirurg specifieke siliconen aan voor het vergroten van de kleine borst. Mijn vriendin gaf akkoord en tien dagen na dato was het zover!

Achteraf is de keuze voor kliniek Veldhoven een zeer verstandige keuze gebleken. Simpelweg omdat de chirurgen mijn vriendin gedurende de ingreep optimaal hebben ondersteund. Zij waren zeer klantvriendelijk en deden er alles aan om mijn vriendin tevreden te stellen. Het resultaat van de ingreep kan dan ook omschreven worden als verbluffend. Voor een zeer schappelijk tarief zijn de borsten van mijn vriendin nu beide even groot. Eindelijk is mijn vriendin zelfverzekerd over haar eigen lichaam wat zij natuurlijk te danken heeft aan de geweldige chirurgen van kliniek Veldhoven!

borst 3