Op zoek naar een bloemist in Haarlem

1 min gelezen

Ben jij op zoek naar een bloemist Haarlem? Dan weet ik voor jou een heel goede zaak. Een winkel met heerlijk geurende ruikende boeketten. Voor iedere persoon is hier wel een soort te kopen. Er zijn ook hele mooie planten en accessoires te koop om jouw huis weer helemaal op te fleuren. Zelf worden wij altijd heel erg vrolijk van mooie staande boeketten. Als ik ’s ochtends wakker wordt en ik mijn huiskamer binnenkom, en dan het boeket ruik dan wordt mijn humeur gelijk een stuk beter. Iedere week haal ik weer een nieuwe variant. Deze zet ik dan weer in een mooie uitziende vaas.

Vriendelijke medewerkers

Als jij op zoek bent naar een bloemist in Haarlem waar jij ook goed geholpen wordt, dan zit jij bij de: Bloemtuin goed. Als er weer een verjaardag of andere gelegenheid is, waar een mooie boeketje voor nodig is vraag ik meestal hulp aan een medewerker. Er zijn ook pakketjes te bestellen in combinatie met een heerlijke fles wijn of een knuffel. Ook is er een mogelijkheid om de producten te laten bezorgen. Als er een gelegenheid is waar jij zelf niet heen kan gaan, dan kan jij toch nog die persoon blij maken met bijvoorbeeld een mooie bos rozen.