trofeeën bestellen doe je online!

1 min gelezen

1 Welkom beste lezers, ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie vandaag dat gaat over trofeeën bestellen. Hoe ik op dit onderwerp ben gekomen gaat ongeveer zo. Een tijdje geleden is mijn zoontje met zijn voetbal team  kampioen geworden van de regio. En dit werd door de buurt bewoners heel erg uitbundig gevierd. Iedereen die uit onze buurt komt en iets met de verenging heeft kreeg een taak mee voor het organiseren van het kampioen’s feest. Zelf kreeg ik als moeder dus ook een taak en aan mij de eer om dus een prijs te vinden. Deze prijs zouden we dan aan de spelers geven omdat ze het hele seizoen lang hebben gestreden als leeuwen.

De zoektocht naar een leuke prijs!3

Meteen toen ik dit te horen kreeg ben ik dus een beetje gaan Google naar trofeeën bestellen  bijvoorbeeld. Zo kwam ik uit op een webshop die allerlei prijzen te koop had. Van medailles tot aan wisselbekers, voor elk evenement was er wel iets beschikbaar. Zo heb ik een hele mooie beker gevonden waar je foto’s van elke speler op kon plaatsen. Ook de medailles die ik er bij besteld heb waren heel erg leuk. Daar was het moment dan om ze aan de jongens te geven. En ik moet zeggen dat ze er heel erg tevreden mee zijn, mijn zoontje ook!2